Interview bij Radio Tequila

Interview Radio Tequila thriller Alexander Olbrechts

Deel dit bericht

ON AIR bij Radio Tequila in Deinze! Aangenaam verrast en dankbaar dat ik dit interview over ‘Het eindigt met jouw dood‘ mocht beleven met Peter als presentator. Wat een fijne ervaring, en ik geef toe, ook wel een beetje spannend…

Beluister het hele interview via deze video die Radio Tequila deelde op hun Facebookpagina.

Benieuwd naar wat lezers vertellen over mijn thriller ‘Het eindigt met jouw dood’? Op Hebban vind je al heel wat recensies terug. Je kunt er zelf ook een recensie achterlaten. Dit helpt me om meer onder de aandacht van andere lezers te komen en zo mijn verhalen te verspreiden.

Het nieuws over mijn tweede thriller ‘Het eindigt met jouw dood’ werd ook opgepikt door HLN.

 

Auteur Alexander Olbrechts bij Radio Tequila

 

Lees meer nieuws

De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.¬†