Winnaar thrillerwedstrijd Fatale ontmoeting

Schrijfwedstrijd Fatale ontmoeting

Deel dit bericht

Voor de thrillerwedstrijd van Godijn Publishing diende ik mijn novelle ‘De tantalusmoorden’ in. De vier beste novelles publiceert de uitgeverij in een 4-in-1 thrillerboek met de titel ‘Fatale ontmoeting’.

Op 9 oktober 2021 heb ik samen met nog drie andere auteurs de schrijfwedstrijd gewonnen en tekenden we een auteurscontract bij Godijn Publishing. Ik dank van harte de jury van Godijn Publishing en iedereen die me gesteund heeft. In januari 2022 is mijn novelle ‘De tantalusmoorden’ verkrijgbaar als paperback en e-book in het boek ‘Fatale ontmoeting‘. De titels van de andere spannende thrillernovelles zijn: ‘het oog van de storm’ van Lisanne Stokreef, ‘De dood in oktober’ van Karel Bedert, ‘Besef’ van Roan Botman.

De lovende feedback van de jury zindert nog even na:

“Wat zit dit verhaal goed in elkaar. Het verhaal start met een vrouw die wakker wordt op de bodem van een put met alleen een mobiele telefoon. Wat doet zij daar? Langzaam wordt duidelijk wat er aan de hand is en zit je als lezer op het puntje van je stoel…”

 

Fatale ontmoeting review Thrillers & More

Lees meer nieuws

De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.¬†