Beste Belg op Publieksprijs Detective en Thrillergids Vrij Nederland

Deel dit bericht

GRANDIOOS! Tweede plaats bemachtigd op de Publieksprijs van Vrij Nederland (verkozen uit meer dan 380 thrillers). Vanaf nu is De heraklesmoorden te bewonderen in de 44ste editie van de Detective & Thrillergids.

DIKKE MERCI aan iedereen die mij gesteund heeft, zijn stem uitbracht en in mijn werk gelooft!!! Zo fier dat De heraklesmoorden zo goed onthaald wordt.

Quote van de jury van Vrij Nederland over De heraklesmoorden: “Bij sommige boeken moet je je niet afvragen: hoe waarschijnlijk is dit? maar volledig opgaan in het spektakel. Dit is zo’n boek. Zelfs Homerus zou zijn hoed afnemen voor de plottwist.”

En met zo’n mooie overwinning in Het Laatste Nieuws staan… WOW, dit wordt alleen maar mooier! ???? Blijven (na)genieten!

 

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.