Beste Belg op Publieksprijs Detective en Thrillergids Vrij Nederland

Deel dit bericht

GRANDIOOS! Tweede plaats bemachtigd op de Publieksprijs van Vrij Nederland (verkozen uit meer dan 380 thrillers). Vanaf nu is De heraklesmoorden te bewonderen in de 44ste editie van de Detective & Thrillergids.

DIKKE MERCI aan iedereen die mij gesteund heeft, zijn stem uitbracht en in mijn werk gelooft!!! ๐Ÿ™ Zo fier dat De heraklesmoorden zo goed onthaald wordt.

Quote van de jury van Vrij Nederland over De heraklesmoorden: “Bij sommige boeken moet je je niet afvragen: hoe waarschijnlijk is dit? maar volledig opgaan in het spektakel. Dit is zoโ€™n boek. Zelfs Homerus zou zijn hoed afnemen voor de plottwist.”

En met zo’n mooie overwinning in Het Laatste Nieuws staan… WOW, dit wordt alleen maar mooier! ๐Ÿ˜ Blijven (na)genieten!

 

Lees meer nieuws

Giveaway thriller De heraklesmoorden
Gespot

Giveaway bij lancering De heraklesmoorden

๐—š๐—œ๐—ฉ๐—˜๐—”๐—ช๐—”๐—ฌ โ€“ ๐—ž๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐ŸŽ„ Omdat het leven al duur genoeg is, deel ik gratis cadeautjes uit! ๐‡๐จ๐ž ๐ค๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐๐จ๐ž๐ง? โ€ข Ofwel ‘De heraklesmoorden’ bestellen

Lees verder >
De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.ย