Zo fier en dankbaar voor deze erkenning! De cultuurraad van Kortenberg heeft me gehuldigd als cultuurkampioen van 2022. 🤩 Mijn kandidatuur viel op omdat ik in 2022 zilver op de Zilveren Strop behaalde, omdat ik de regio in de kijker zet (met Gevlinderd & De heraklesmoorden) en omdat ik in 2022 maar liefst 6 officiële publicaties had. Lees meer over mijn huldiging in dit artikel van de Gemeente Kortenberg.

Het Laatste Nieuws schreef er ook een leuk artikel over. Op de foto zie je me naast de sympathieke voorzitter van de Cultuurraad, Georges Tonla Briquet.

“Marc Sleen wist al dat onze gemeente het ideale decor vormt voor een spannend verhaal. Denken we maar aan ‘Het Rattenkasteel’ (officieel gepubliceerd op 24 december 1948). Vijfenzeventig jaar na het oorspronkelijke stripverhaal blijkt het nog steeds spannend in groot Kortenberg, althans indien we in de voetsporen treden van de hoofdpersonages uit boeken als onder meer ‘Gevlinderd’ en ‘De Heraklesmoorden’.” – Georges Tonla Briquet