Huldiging als cultuurkampioen Kortenberg 2022

Deel dit bericht

Zo fier en dankbaar voor deze erkenning! De cultuurraad van Kortenberg heeft me gehuldigd als cultuurkampioen van 2022. Mijn kandidatuur viel op omdat ik in 2022 zilver op de Zilveren Strop behaalde, omdat ik de regio in de kijker zet (met Gevlinderd & De heraklesmoorden) en omdat ik in 2022 maar liefst 6 officiële publicaties had. Lees meer over mijn huldiging in dit artikel van de Gemeente Kortenberg.

Het Laatste Nieuws schreef er ook een leuk artikel over. Op de foto zie je me naast de sympathieke voorzitter van de Cultuurraad, Georges Tonla Briquet.

“Marc Sleen wist al dat onze gemeente het ideale decor vormt voor een spannend verhaal. Denken we maar aan ‘Het Rattenkasteel’ (officieel gepubliceerd op 24 december 1948). Vijfenzeventig jaar na het oorspronkelijke stripverhaal blijkt het nog steeds spannend in groot Kortenberg, althans indien we in de voetsporen treden van de hoofdpersonages uit boeken als onder meer ‘Gevlinderd’ en ‘De Heraklesmoorden’.” – Georges Tonla Briquet

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.