Literaire thriller Het eindigt met jouw dood

Auteurscontract boek Het eindigt met jouw dood

Deel dit bericht

Dat gaat snel… Ik mocht bij uitgeverij Godijn Publishing een tweede auteurscontract tekenen voor een nieuwe literaire thriller/drama met de werktitel: ‘Het eindigt met jouw dood’. En dit welgeteld binnen één week na het ondertekenen van mijn auteurscontract met de schrijfwedstrijd Fatale ontmoeting van Zwarte Sneeuw. Geweldig!

Op 11 december 2021 zal ik mijn nieuwe thriller lanceren tijdens het event Boek10|Vlaanderen in Kunstencentrum Vlaams Fruit Antwerpen. Binnenkort komt er meer info over dit toffe Vlaamse event. Hou mijn Facebookpagina Boeken van Alexander Olbrechts in het oog.

 

Alexander Olbrechts auteur

 

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.