Boekenmarkt in Heusden-Zolder

Alexander-Olbrechts-boekenmarkt-Shirley-Pellikaan

Deel dit bericht

Tijd voor een boekenverkoop en signeersessie in Limburg! Je kon me gisteren begroeten aan mijn boekenstand in Ontmoetingscentrum Ons Huis in Heusden-Zolder. Nog een tiental andere leuke Vlaamse en Nederlandse auteurs waren aanwezig. Een rijk aanbod van thrillers tot fantasy tot young adult kon je er ontdekken.

Fans kwamen langs voor een gezellige babbel en mijn signeerpen stond ook niet stil. Bedankt aan iedereen die even is langsgekomen! Een sfeerfoto met onder andere mijn trouwe fan Shirley Pellikaan mocht natuurlijk niet ontbreken (zie foto hierboven). šŸ˜‰

Wil je weten wanneer ik opnieuw op een boekenmarkt sta? Meer info vind je op mijn Events-pagina.

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.