Boekenmarkt in Heusden-Zolder

Alexander-Olbrechts-boekenmarkt-Shirley-Pellikaan

Deel dit bericht

Tijd voor een boekenverkoop en signeersessie in Limburg! Je kon me gisteren begroeten aan mijn boekenstand in Ontmoetingscentrum Ons Huis in Heusden-Zolder. Nog een tiental andere leuke Vlaamse en Nederlandse auteurs waren aanwezig. Een rijk aanbod van thrillers tot fantasy tot young adult kon je er ontdekken.

Fans kwamen langs voor een gezellige babbel en mijn signeerpen stond ook niet stil. Bedankt aan iedereen die even is langsgekomen! Een sfeerfoto met onder andere mijn trouwe fan Shirley Pellikaan mocht natuurlijk niet ontbreken (zie foto hierboven). šŸ˜‰

Wil je weten wanneer ik opnieuw op een boekenmarkt sta? Meer info vind je op mijn Events-pagina.

Lees meer nieuws

De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.Ā