Herdruk Gevlinderd gelanceerd met Godijn Publishing

Boeklancering Gevlinderd herdruk 2022 Alexander Olbrechts

Deel dit bericht

Tijdens het Boek10-event in Woerden (Zuid-Holland) op zaterdag 14/05/2022, presenteerde ik het programma gevuld met vele interessante sprekers, interactieve workshops, een schrijfwedstrijd en nieuws over nieuwe boeken. Het was een literaire dag georganiseerd door Godijn Publishing speciaal voor schrijvers, lezers, enthousiastelingen en boekenliefhebbers.

Ik ben trots en vooral dankbaar dat ik die dag ook mijn debuut Gevlinderd – verschenen in mei 2020 – mocht herlanceren in een nieuw jasje samen met mijn fantastische uitgever Elly van Godijn Publishing. Mijn vrouw Sara siert nog steeds de cover van Gevlinderd met een echte blauwe morphovlinder die ze me cadeau gaf.

Op het einde van de voorstelling kon je mij en nog andere schrijvers ontmoeten in de schrijversfoyer voor een gezellige babbel en signeersessie.

Gevlinderd is een thriller vol moord, drama en mysterie. Lees de korte inhoud en ontdek de boekentrailer.

 

Boek cover Gevlinderd mei 2022

Lees meer nieuws

Giveaway thriller De heraklesmoorden
Gespot

Giveaway bij lancering De heraklesmoorden

𝗚𝗜𝗩𝗘𝗔𝗪𝗔𝗬 – 𝗞𝗲𝗿𝘀𝘁𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 🎄 Omdat het leven al duur genoeg is, deel ik gratis cadeautjes uit! 𝐇𝐨𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐨𝐞𝐧? • Ofwel ‘De heraklesmoorden’ bestellen

Lees verder >
Ook verkrijgbaar als e-book
De heraklesmoorden

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’. 

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.