Herdruk Gevlinderd gelanceerd met Godijn Publishing

Boeklancering Gevlinderd herdruk 2022 Alexander Olbrechts

Deel dit bericht

Tijdens het Boek10-event in Woerden (Zuid-Holland) op zaterdag 14/05/2022, presenteerde ik het programma gevuld met vele interessante sprekers, interactieve workshops, een schrijfwedstrijd en nieuws over nieuwe boeken. Het was een literaire dag georganiseerd door Godijn Publishing speciaal voor schrijvers, lezers, enthousiastelingen en boekenliefhebbers.

Ik ben trots en vooral dankbaar dat ik die dag ook mijn debuut Gevlinderd – verschenen in mei 2020 – mocht herlanceren in een nieuw jasje samen met mijn fantastische uitgever Elly van Godijn Publishing. Mijn vrouw Sara siert nog steeds de cover van Gevlinderd met een echte blauwe morphovlinder die ze me cadeau gaf uit de Leuvense winkel Animaux Spéciaux.

Op het einde van de voorstelling kon je mij en nog andere schrijvers ontmoeten in de schrijversfoyer voor een gezellige babbel en signeersessie.

Gevlinderd is een thriller vol moord, drama en mysterie. Lees de korte inhoud en ontdek de boekentrailer.

 

Boek cover Gevlinderd mei 2022

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.