Zilver gewonnen op De Zilveren Strop 2022

Alexander Olbrechts Zilveren Strop

Deel dit bericht

Mijn kortverhaal ‘Jongen zonder naam’ kan je vanaf 19 juni lezen in een gratis e-book met de 5 winnende verhalen van De Zilveren Strop 2022. Ik behaalde als Vlaamse auteur uit Kortenberg een ongelofelijk mooie tweede plaats op de Nederlandse schrijfwedstrijd ‘De Zilveren Strop’. Er waren maar liefst 121 deelnames voor deze wedstrijd!

De Zilveren Strop is een prijs voor het beste Nederlandse spannende korte verhaal en werd op 9 juni uitgereikt in de bibliotheek van Utrecht gedurende de Avond van het Spannende Boek. De wedstrijd wordt georganiseerd door lezersplatform Hebban.nl en NBD Biblion (Stichting Nederlandse Bibliotheekdienst).

Neem op 19 juni zeker een kijkje op het lezersplatform Hebban.nl om het e-book met de vijf beste verhalen gratis te downloaden. Veel spannend leesplezier!

 

Jongen zonder naam_gratis kortverhaal_De Zilveren Strop

 

Alexander Olbrechts Zilveren Strop spannend kortverhaal

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.