Herdruk thriller Gevlinderd in nieuw jasje

Pre-order Gevlinderd herdruk 2022

Deel dit bericht

Iedereen die momenteel al in het bezit is van de paperback ‘Gevlinderd‘… Gefeliciteerd! Je hebt een uniek boek in jouw collectie! De huidige publicatie wordt niet langer verdergezet. De laatste edities zijn te vinden in Standaard Boekhandel en bij mezelf.

Dit is niet de definitieve stopzetting van mijn debuut! Er komt namelijk een herdruk in een nieuw jasje en het is nog steeds mijn vrouw Sara die de cover siert. Iedereen die nog niet Gevlinderd werd en toch benieuwd is, stip 14 mei in je agenda aan. Praktische info volgt op mijn Events-pagina.

Om de herdruk van Gevlinderd te vieren hebben we ook een prachtige trailer gemaakt. Als de honderden lezers van de eerste editie dit delen op hun sociale media, dan kunnen we van de tweede editie ook een daverend succes maken!

Pre-order je jouw boek bij Godijn Publishing vóór 14 mei 2022? Dan zorg ik voor een gesigneerd exemplaar als je dit doorgeeft bij je bestelling. Je kan me ook persoonlijk ontmoeten op de lancering van de herdruk Gevlinderd voor een signeersessie op het Boek10-event in Woerden.

 

Boek cover Gevlinderd mei 2022

Lees meer nieuws

Boekenmarkt

Lentebraderie Everberg

Genoten van een succesvolle boekenverkoop tijdens de stralende lentebraderie in Everberg! Op 18 mei 2023 zagen mijn vrouw Sara en ik verschillende bekende gezichten terug

Lees verder >
Lancering van twee thrillers
De mythosmoorden

Deel twee ‘De valhallamoorden’ en standalone novelle ‘Bellis en het beest’ uit mijn thrillerreeks ‘De mythosmoorden’ zijn nu overal verkrijgbaar.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Vraag mij gerust om een gesigneerd exemplaar via het contactformulier.