Mijn thrillers als luisterboek op Storytel & Spotify

Luisterboeken Alexander Olbrechts

Deel dit bericht

Fantastisch nieuws! Mijn thrillers Het eindigt met jouw dood en Fatale ontmoeting zijn ondertussen ook beschikbaar als luisterboek.

Heb je een account op Storytel? Hier vind je 2 luisterboeken terug:
Het eindigt met jouw dood – Duur: 11 uur en 20 minuten
Wist je dat ik bij dezelfde uitgever zit als James Patterson? Ja, weliswaar als luisterboekauteur, maar daarom niet minder waar. Godijn Publishing heeft voor onze luisterboeken een deal met SAGA Egmont, die naast bovengenoemde bestsellerauteur ook Frank Herberts Dune in de catalogus heeft zitten. Ze hebben duidelijk een goede smaak bij deze uitgever.
Roy Aernouts, de stemacteur van mijn luisterboek Het eindigt met jouw dood, is ook zanger, acteur, scenarist en cabaretier. Hij debuteerde in 2012 als zanger met het album Ik ben een meisje en was onder andere te zien in de tv-series 13 Geboden en Black-out.

Fatale ontmoeting
 Duur: 9 uur en 31 minuten
Stemacteur van dienst is niemand minder dan Inge Ipenburg (actrice uit Goede tijden, slechte tijden) én stemactrice van de KARIN SLAUGHTER, ROBERT BRYNDZA en DIANA GABALDON luisterboeken! 😱 Wát een eer! Daarbovenop heeft het luisterboek een nieuwe cover gekregen. Andere luisterboekwebshops zullen later het luisterboek in hun catalogus opnemen.

Heb je een account op Spotify? Hier vind je 1 luisterboek terug:
Het luisterboek Het eindigt met jouw dood is opgesplitst in 213 nummers. Niet slecht voor een beginnende artiest op Spotify… Nu heeft letterlijk niemand nog een excuus om het bejubelde Het eindigt met jouw dood niet te lezen! 😉

Lees meer nieuws

De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.