Online boeklancering Fatale ontmoeting

Elly Godijn en Alexander Olbrechts

Deel dit bericht

De boeklancering van ‘Fatale ontmoeting‘ gebeurde via een live-event op Facebook. Ik mocht de presentator van dienst zijn op zaterdag 22 januari om 10u, live in het kantoor van de Nederlandse uitgeverij Godijn Publishing in Hoorn! Het was een fijne kennismaking met Alexander Roessen van Thrillers and More die de prachtige cover van het 4-in-1 thrillerboek ‘Fatale ontmoeting’ heeft ontworpen, alsook met de andere auteurs van de spannende thrillernovelles in dit boek.

Wil je graag weten wat wij allemaal verteld hebben? Bekijk nu de opname van het live event, deze duurt een klein uurtje en je leert zo ook de auteurs beter kennen.

Voor mijn thrillernovelle ‘De tantalusmoorden’ liet ik me verhaaltechnisch inspireren door de schrijfstijl van de Britse auteur M.J. Arlidge. Hoewel ik bewust geen detective of politiethriller wilde schrijven, wilde ik wel spelen met korte hoofdstukken waarbij er snel geswitcht wordt tussen de verschillende slachtoffers en de persoon die de moorden onderzoekt.

Mijn fascinatie voor legenden en mythes heb ik ook in deze thrillernovelle kunnen stoppen. Het verhaal van Griekse figuur Tantalus geeft ook tegenwoordig nog een inkleuring aan onze taal. We spreken van een tantaluskwelling wanneer hetgeen je nodig hebt erg dichtbij is, maar toch onbereikbaar blijft. Het verhaal achter Tantalus die door Zeus voor zijn daden gestraft werd, vond ik erg gepast om een hedendaagse thriller op te baseren. Hoe heb ik dat gedaan? Dat lees je gewoon in Fatale Ontmoeting!

Ondertussen is de eerste recensie binnen, ⭐️⭐️⭐️⭐️1/2 dankzij de onovertroffen Saskia Boree. Je kunt de volledige recensie op haar blog vinden.

 

Boek Fatale ontmoeting Alexander Olbrechts

 

Lees meer nieuws

De heraklesmoorden
2de plaats
Publieksprijs VN Thrillergids

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

Voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Chris Carter.

Deel 1 van de reeks ‘De mythosmoorden’.